Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@08:56:38 GMT

راه‌اندازی سیستم خزانه‌داری شهرداری خرم‌آباد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۵۸۴۹۲

راه‌اندازی سیستم خزانه‌داری شهرداری خرم‌آباد

شهردار خرم‌آباد از راه‌اندازی سیستم خزانه‌داری شهرداری خبر داد و گفت: با انجام این اقدام برای نخستین‌بار حقوق، دستمزد و فعالیت‌های مالی در شهرداری تجمیع شده است.

سعید فتوحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بعد از گذشت ۳۱ سال و با راه‌اندازی اداره خزانه‌داری، سیستم اداری و مالی شهرداری خرم‌آباد به‌روزرسانی و شفاف‌سازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از ابلاغ ماده ۴۱ آئین‌نامه مالی شهرداری‌ها در سال ۱۳۶۹ به شهرداری‌های کشور، شهرداری خرم‌آباد با شش ماه کار گروهی و کارشناسی دقیق، این دستورالعمل را در قالب روش‌های تدوین تعرفه عوارض محلی، پیاده‌سازی ساختار، تدوین بودجه ۱۴۰۱ به روش خزانه‌داری آماده اجرا در سال جاری کرد.

شهردار خرم‌آباد با اشاره به سنتی بودن سیستم اداری و مالی شهرداری خرم‌آباد، آن را یکی از معضلات موجود و همیشگی در شهرداری مرکز استان دانست و خاطرنشان کرد: از ابتدای کار شورای ششم، این موضوع به صورت ویژه، تخصصی و شبانه‌روزی در دستور کار شهردار و معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی شهرداری خرم‌آباد قرار گرفت و شهرداری توانست بعد از ۳۱ سال سیستم اداری و مالی را به‌روز و شفاف کند.

فتوحی تصریح کرد: این طرح دارای شاخص‌ها و مزایایی بسیاری از جمله تجمیع کلیه حساب‌ها و منابع مالی شهرداری به منظور تصمیم‌گیری متمرکز براساس بودجه مصوب هر سال، تجمیع کلیه حقوق و مزایای کارکنان رسمی، شرکتی، خدماتی و پرداخت همزمان آن‌ها، نظارت دقیق و شفاف بر عملکرد مالی سازمان‌ها و مناطق و جلوگیری از هزینه‌های مازاد، نظارت و رصد میزان درآمدهای پیش‌بینی شده هر واحد اجرایی، تخصیص اعتبار به هر حوزه، متناسب با میزان تحقق درآمدها و برنامه‌ریزی صحیح در خصوص اجرای پروژه‌های عمرانی و جلوگیری از موازی کاری است.

شفاف‌سازی و روزآمدی خدمات اداری و مالی از اهداف این طرح است

وی ادامه داد: واگذاری اجرای پروژه‌های عمرانی به حوزه‌های مختلف بر اساس توانمندی و شرح وظایف آن‌ها، شفافیت و انضباط مالی در تمام حوزه‌ها، ایجاد رقابت مثبت، اثربخش و تحرک بخشیدن به سازمان‌های منفعل و ضعیف شهرداری از دیگر مزایای اجرای این طرح است.

شهردار خرم‌آباد با بیان اینکه با اجرای این طرح تجمیع حقوق و شناسایی کامل اموال شهرداری در قالب تمرکز اموال، انبارگردانی به صورت متمرکز و ثبت دارایی‌های شهرداری به صورت تجمیع و ساختار نیروی انسانی در شهرداری اصلاح می‌شود، تاکید کرد: با اجرای این طرح، علاوه بر اینکه نظارت دقیقی بر همه دارایی‌های شهرداری انجام می‌شود، تجمیع کلیه منابع و وجوه شهرداری و هزینه‌کرد آنها نیز بر اساس بودجه تعیین شده در هر ردیف و سه فصل هزینه‌ای، انجام می‌شود.

فتوحی با انتقاد از سیستم مالی مرسوم در شهرداری، گفت: در سیستم مالی قبلی شهرداری، بودجه و ساختار مالی سازمان‌ها به صورت مجزا تعریف شده بود که این امر موجب شفافیت نبودن، موازی‌کاری‌های متعدد و هدررفت بخش عمده‌ای از منابع شهرداری مرکز استان می‌شد.

وی افزود: با حمایت شورای ششم و همت همه همکاران به ویژه همکاران حوزه اداری و مالی شهرداری، این طرح اجرا و با عبور از روش‌های سنتی و قدیمی توانستیم گام بلندی در راستای شفاف‌سازی و روزآمدی خدمات اداری و مالی شهرداری خرم‌آباد برداریم.

کد خبر 570458

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهرداری خرم آباد خرم آباد خزانه داري شهرداري شهردار خرم آباد مدیریت شهری برنامه ریزی شهری شهرداری شهرداری ها نظام برنامه ريزي شهري شفاف سازی سيستم مالي شهرداري هزينه كرد شهرداري منابع شهرداري شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اداری و مالی شهرداری شهرداری خرم آباد خزانه داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۸۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان، گفت: مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ صادر شد. - اخبار استانها -

مهران حاجیان در گفت‌وگو با خبرنگار ‌تسنیم در همدان، افزود: کشتار‌گاه دام همدان 60 درصد گوشت قرمز ناستان را تامین می کند این کشتارگاه صنعتی دام در زمینی به وسعت 17 هکتار و زیر‌بنای 12 هزار‌متر‌مربع راه‌اندازی و روزانه با کشتار 400 دام سبک و سنگین نیاز گوشت قرمز شهر‌های همدان، بهار، لالجین، مریانج، اسد‌آباد، صالح‌آباد و غیره تامین کرده است.

وی بیان کرد: اکنون این واحد صنعتی برای 143نفر مستقیم و 700نفر غیر‌مستقیم شغل ایجاد کرده است و برنامه‌ریزی برای راه‌ا‌ندازی صنایع فر‌آوری پائین‌دستی مانند تولید ژلاتین، پشم، پوست، پت فود، چرم، صنایع سوسیس و کالباس و غیره انجام شده است.

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان در بخش دیگر سخنان خود با یاد‌آوری دریافت مجوز واردات دام سبک و گوشت‌گرم از کشور‌های آسیای میانه، اظهار داشت: هیئت مدیره سازمان مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ را صادر‌ کرده است.

حاجیان درباره این واحد صنعتی فر‌آوری پروتئین سفید در همدان، گفت: پیش‌بینی سرمایه‌گذاری طرح 180‌میلیارد‌تومان است که با پیشرفت‌کاری 30 درصد، ظرفیت کشتار چهار هزار قطعه مرغ دارد و برای 60 نفر مستقیم و 200 نفر غیر‌مستقیم شغل ایجاد خواهد کرد که نقش موثری در کاهش سودا‌گری بازار این محصول پر‌تقاضای پروتئینی خواهد داشت و مازاد تولید صادر خواهد شد.

وی بخش دیگر سرمایه‌گذاری سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان مرتبط با مدیریت فضای گردشگری بی‌نظیر سراب گیان نهاوند عنوان کرد و گفت: نصب دوربین پایش تصویری و پلاک‌خوان در محیط، بهسازی و نوسازی کلبه‌ جنگل‌بانی منطقه، 150 هکتار نهال و بذر‌کاری از برخی اقدام‌های ضروری برای حفاظت و افزایش بهره‌وری روز‌افزون این فضای طبیعی وگردشگری در اختیار سازمان است.

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان با اشاره بر این که از اهداف اصلی سازمان در این منطقه تسهیل ارائه خدمات است، افزود: بهسازی مسیر دسترسی با لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی، جذب و به‌کار‌گیری16 نیرو برای آبیاری و ایجاد آتش‌بر در محدوده مرتبط به منطقه گردشگری سراب‌گیان، استقرار جنگل‌بان برای حفاظت از محیط و غیره از دیگر‌ اقدام‌های این حوزه است.

حاجیان با یاد‌آوری این‌که سازمان‌ همیاری شهرداری‌های استان همدان خدمات حمایتی و تخصصی مرتبط، به 33 سهامدار(شهرداری‌ها) با هدف تامین خود‌کفایی شهرداری‌ها ارائه داده است، گفت: برخی از این خدمات شامل انعقاد قرارداد مکرر با شهرداری‌ها برای تامین ماشین‌های عمرانی(گریدر، کمپرسی، باب‌کت و لودر) انعقاد 30 قرار‌داد برای طراحی فنی و مهندسی شهرداری‌های استان، ایجاد سایت پلن، سازه‌، معماری، المان‌سازی و غیره بیان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • شناسایی رسوب ۲۵ همت در سپرده دستگاه‌ها با حساب واحد خزانه
  • مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد
  • ارتقای درجه‌های ۷ شهرداری استان اردبیل
  • مصاف خیبر و شهرداری آستارا؛ امروز در خرم آباد
  • دستگاه‌ها در راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد با شهرداری ایلام همکاری کنند
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر