Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

اگر مسیری دارای بار و مسافر انبوه نباشد ساخت راه آهن موجب رونق آن نخواهد شد و منابع مالی هدر می رود.

به گزارش تین نیوز، یک کارشناس حمل و نقل با بیان این مطلب گفت: اگرچه با توجه به هزینه سنگین راه آهن میانه-اردبیل معلوم نیست اجرای ان اولویت داشته یا بعضی از دیگر خطوط که هنوز ساخته نشده اند، اولویت بیشتری داشتند اما اکنون که این طرح در اواخر دوره احداث است باید با تامین مالی به نتیجه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مرتضی ناصریان افزود: ولی با روند اعتبارات فعلی ساخت آن در سال 1401 هم به پایان نمی رسد و وعده جناب رئیس جمهور در این مورد محقق نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: راه‌آهن اردبیل_پارس آباد؛ طرحی کم فایده اما پُر هزینه

وی در مورد ساخت بلندترین پایه در پل‌ های راه آهن کشور به طول ۲۶۴ و به ارتفاع ۸۵ متر به نام  پل دره‌ ای آرپاچای در این پروژه عنوان کرد: در خصوص طرح پل بسیار مترفع آرپاچای یکی از اساتید این بخش (دکتر رهایی) توضیح می داد که ارتفاع بلند پایه های این پل نشانه اشکال در طراحی است و با افزایش دهانه اصلی امکان آن بوده که ارتفاع پایه ها کمتر گردد و پل با هزینه کمتر ساخته شود.

ناصریان با تاکید بر این که ساخت راه آهن  اردبیل به پارس آباد نیز اصلا توجیه فنی و اقتصادی ندارد و این مطلب را مکرر بیان شده است، گفت: زیرساخت مسیر اردبیل به پارس آباد دشوارتر از مسیر میانه به اردبیل است و اگر اعتبار لازم برای ساخت راه آهن اردبیل تا پارس آباد را به استان بدهند هزاران طرح تولیدی و معدنی و گردشگری و خدماتی در استان اردبیل قابل تامین مالی خواهد بود و رونق بسیار بالاتری از احداث راه آهن فراهم می کند.

او خاطرنشان کرد: برای نمونه می توان به راه آهن مراغه به ارومیه که احداث شده ولی تاثیری در توسعه استان آذربایجان غربی نداشته است. اگر مسیری دارای بار و مسافر انبوه نباشد ساخت راه آهن باعث رونق آن نخواهد شد و منابع مالی هدر می رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: منابع مالی تین حمل و نقل رئیس جمهور گردشگری آذربایجان غربی منابع مالی حمل و نقل ریلی خطوط ریلی توسعه خطوط ریلی راه آهن میانه اردبیل راه آهن مراغه راه آهن ایران راه آهن مراغه ارومیه راه آهن اردبیل پارس آباد ساخت خطوط ریلی ساخت راه آهن پارس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۲۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت مترو تهران اعلام کرد: یکی از اولویت‌های برنامه فعالیت‌های اجرایی شرکت مترو تهران در سال ۱۴۰۳ احداث، توسعه و تکمیل پایانه‌ها و پارکینگ‌های شبکه راه آهن ریلی زیرزمینی است؛ مأموریت مهمی که نه تنها فرآیند تعمیر و نگهداری قطارهای فعال در خطوط هفتگانه را تسهیل می‌سازد بلکه به نوبه خود باعث کاهش سرفاصله حرکتی قطارها در این خطوط می‌شود.

در حال حاضر ۶ پایانه و پارکینگ مترویی شامل فتح آباد (خط یک)، صادقیه و دردشت (خط ۲)، شهید کلاهدوز و اکباتان (خط ۴) و گلشهر (خط ۵) در خطوط مختلف شبکه مترو پایتخت فعال هستند که این تعداد پایانه و پارکینگ پاسخگوی نیازهای موجود نیست.

در برنامه سال ۱۴۰۳ شرکت مترو تهران، احداث پایانه‌های آزادگان (خط ۳) و دولت آباد (خط ۶) جزو اولویت‌های فعالیت‌های اجرایی قرار گرفته است؛ البته توسعه و تکمیل دو پایانه شهید کلاهدوز و اکباتان (خط ۴) در قالب فاز دوم این ابنیه حمل و نقلی نیز مدنظر قرار دارد و مطالعات تکمیلی مربوط به آنها در حال انجام است.

در مورد دو پایانه آزادگان و دولت آباد که امسال بیش از گذشته مورد نظر قرار گرفته‌اند، گفتنی است پایانه آزادگان در منتهی الیه جنوب غربی خط ۳ (منطقه ۱۸) و در زمینی به مساحت ۲۱ هکتار، با طول ریل گذاری ۲۳ کیلومتر طراحی شده است.
پایانه دولت آباد نیز در منتهی الیه خط ۶ با مساحت ۴۴ هکتار، به بزرگترین پایانه مترویی موجود در کشور تبدیل خواهد شد که جهت توقف ۵۸ رام قطار تعریف شده است.

غیر از پایانه‌هایی که به آنها اشاره شد، مذاکرات با وزارت ورزش به منظور تملک اراضی لازم جهت احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی (خط ۷) نیز جریان دارد که در صورت ساخت این پایانه، ظرفیت توقف ۵۰ رام قطار در آن ایجاد خواهد شد.

کد خبر 6100188

دیگر خبرها

  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد
  • مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد
  • بیش از ۶ هزار نفر در فرایند برگزاری دور دوم انتخابات مشارکت دارند
  • شناسایی ۱۸۵ هزار نفر واجد شرایط در حوزه انتخابیه شمال اردبیل
  • ارتقای درجه‌های ۷ شهرداری استان اردبیل
  • سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو
  • احداث بیش از ۲ هزار کلاس درس با همراهی خیران در اردبیل
  • فروش نقد و اقساط پژو پارس در 4 قسط و تحویل فوری ویژه اردیبهشت ماه 1403 + جزئیات
  • تهاتر نفت برای اتمام عملیات راه‌آهن خرم‌آباد